Studio


Vanaf mei 2017 hebben we de mogelijkheid beiden gebruik te maken van onze "DIY"- opname studio. Hierbij heb je de keuze om alles zelf te doen, of de hulp in te roepen van een aantal geluidstechnici die met ons samenwerken. Eigen equipment? Of toch de stock van Mohr Music gebruiken? Het kan allemaal.

 

Vertel wat je wilt en we komen met een mooi aanbod.

 

Verhuur


Wekelijks wordt onze huurvloot uitgebreid met nieuwe geluidsapparatuur . Denk hierbij aan de laatste nieuwe mengtafels maar ook aan vintage gitaarversterkers of bijzondere muziekinstrumenten. Maar ook DJ-apparatuur, kleine PA's voor (studenten-) feestjes tot aan complete setups voor een meerdaags festival. Onze maximum capaciteit is momenteel 2000 personen. 

Toursupport:

 Voor bands die nationaal of internationaal gaan touren kunnen we alle backline, maar ook in-ear monitoring en FOH mengtafels voor een zeer aantrekkelijk tarief leveren. Indien gewenst inclusief geluidstechnicus.

 

Artiesten


Muziek draait om mensen. In de muziekwereld kan het lastig zijn om je professioneel te organiseren en presenteren. We helpen daarbij. Met werkruimte, met equipment, met ideeën, en soms ook met geld. Of met alles tegelijk. Of je nou geluidstechnicus bent op zoek naar ( meer ) werk, of bassist op zoek naar een band, of een horeca-bedrijf met ambities voor live-performances, we staan er open voor.


Mohr Music Eindhoven

Julianastraat 50-52

5616AK Eindhoven

Tel: (06) 46 99 31 86

info@mohrmusiceindhoven.nl